Policisti posredovali proti pijanim kolegom

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Trije pijani policisti so v belgijski prestolnici sprožili posredovanje svojih kolegov. Trojica je v soboto zvečer, oborožena in v uniformah, popivala v neki kavarni v četrti Schaerbeek.
Oglej si celoten članek

Zaradi razgrajanja pijanih policistov so se ostali gostje lokala počutili ogrožene, zato poklicali na številko za klic v sili. Ob prihodu kolegov je trojica opitih policistov skušala zbežati, a jim ni uspelo.

Proti trem policistom, vsi so stari okoli 50 let, bodo sprožili disciplinski postopek, poročanje belgijskih medijev povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Zanimivo pri vsem skupaj je še to, da je prav minuli konec tedna policija v Schaerbeeku in še dveh bruseljskih četrtih nadzirala alkoholiziranost ljudi med vožnjo. Med akcijo z imenom Vikend brez alkohola so policisti z alkotestom preverili več kot tisoč voznikov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:34 18. Januar 2017.

    policaji so bili in bodo ostali itd itd

  • 18:57 17. Januar 2017.

    Pri nas se to ne bi izšlo:<br />http://www.zurnal24.si/pred-sodnika-zaradi-fotografije-policista-ki-je-delal-prekrsek-clanek-284016<br />Baje ni bil v službi in lahko dela karkoli hoče. So bili …

  • 18:33 16. Januar 2017.

    Narobe svet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.