Policisti razkrili, kaj ljudje skrivajo doma

Foto: Policija Zasežena droga Foto: Policija Zasežena droga
29-letni ljubljančan je doma skrival prepovedano drogo, 47-letnik pa poleg droge še pištolo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so pri 29-letnemu Ljubljančanu opravili hišno preiskavo in zasegli 43 PVC manjših vrečk (z enim gramom prepovedane droge konoplja rastlina) in 10 PVC vrečk (po 5 gramov prepovedane droge konoplja rastlina), 345 eurov in digitalno tehtnico. Zoper osumljenega bodo policisti podali kazensko ovadbo. Slednji je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja povezana s preprodajo prepovedane droge.

Imel je tudi pištolo

Policisti Policijske postaje Vrhnika pa so v hišni preiskavi pri 47-letnemu Ljubljančanu zasegli pištola in 74 nabojev različnih kalibrov ter znamk in približno 35 gramov prepovedane droge konoplje rastline.
Zaradi kršitve določil Zakona o orožju bodo policisti uvedli prekrškovni postopek, zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami, pa bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba. Osumljeni še ni bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja, prav tako ne poseduje listine za posest orožja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.