Policisti reševali mlado muco

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policisti kranjske policijske uprave so včeraj na Brniku pomagali zapuščenemu mlademu mucu, ki se je znašel pred tamkajšnjo policijsko postajo.
Oglej si celoten članek

"Seveda  je  nevsakdanji obiskovalcev takoj  vzbudil  veliko  mero sočutja in dosegel, da se je okoli njega  hitro  zbralo  več  dobrosrčnih zaposlenih, ki so mu takoj pomagali," dogodek opisuje Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Foto: PU Kranj Muca na policiji

Policisti so ga spustili v  avlo  policijske postaje, mu priskrbeli hrano, vodo in mleko, da se  je okrepčal, uredili so mu še simbolično ležišče, v katerem je na toplem počakal do prihoda prostovoljcev kranjskega društva za zaščito živali, ki so ga nato prevzeli.

"Majhna  živalca je včeraj osrečila vsakega, ki je bil zraven, še bolj pa bo nas vse, če mucek najde nov dober dom," še doda tiskovni predstavnik kranjske policije. Bravo, policisti!

Foto: PU Kranj Muca na policiji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.