"Policisti so hodili okoli s puškami"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Ljubljani znova večja policijska akcija.
Oglej si celoten članek


Po naših informacijah je v Savskem naselju v Ljubljani danes potekala prava filmska akcija policije. "Kar naenkrat so se pred blokom pojavili policisti, ki so okoli hodili s puškami. Zaustavili so mercedesa in ven potegnili moškega, ga obkolili in vklenili. Nato so ustavili še roverja, iz katerega je izstopila ženska, ki so jo slekli. Pregledali so še njo ter tudi avtomobil," nam je povedal vir.

Na PU Celje so za zurnal24.si potrdili, da v Ljubljani policisti njihove uprave izvajajo določene aktivnosti, podrobnosti pa bodo razkrili v prihodnjih dneh.

Spomnimo: tudi v torek so potekale obsežnejše policijske akcije na območju policijskih uprav Ljubljana in Murska Sobota – povezane so bile s prepovedanimi drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:05 8. September 2011.

    ...nikoli ni prav, kaj sploh hočemo ????

  • 16:49 8. September 2011.

    A kar slekli so jo? zanimivo xD

  • 16:33 8. September 2011.

    Kakšen komentar pod sliko kužka in policaja??Po moje je komentar v stilu,ko jebe bralce sej tko nimajo pojma,kaj jim pišemo,vidjo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.