Policisti so truplo novorojenčka izkopali v podrti lopi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Od preteklega konca tedna preiskovalci preverjajo, kako je umrl novorojenček v okolici Tržiča.
Oglej si celoten članek

Potem, ko so minuli konec tedna odkrili truplo novorojenčka v okolici Tržiča, kranjski kriminalisti intenzivno preiskujejo okoliščine smrti. Zaenkrat še ni jasno, ali je bil zagrešen detomor.

"V takih postopkih kriminalistov gre za klasično kriminalistično delo, ki ga izvajajo   v   skladu   z  določili  o  kazenskem  postopku,  se  pa  poleg kriminalistov  v  delo  vključuje  še  službene  policijske  pse, mrliškega oglednika,  obducenta  z  Inštituta  za  sodno medicino in po potrebi druge strokovnjake. Kriminalisti v ogledu in z zbiranjem obvestil v predkazenskem postopku  z  aktivnostmi  v  policijski  nalogi  pridobivajo podatke, ki so pomembni za kazenski postopek," pojasnjujejo na policiji.

Truplo naj bi policisti našli zakopano v tleh ene od razpadajočih lesenih lop, razkrivajo Slovenske novice.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.