Policisti svarijo trgovce pred temi bankovci

Foto: Profimedia
Celjski policisti so v zadnjem obdobju obravnavali več primerov ponarejenih bankovcev.
Oglej si celoten članek

Celjski kriminalisti in policisti so na širšem območju Celja v zadnjih treh mesecih obravnavali več primerov unovčitev ponarejenih bankovcev za 500 evrov in zaradi suma kaznivega dejanja ponarejanja denarja odvzeli prostost dvema osebama.

Zaradi suma kaznivega dejanja ponarejanja denarja so policisti tako konec prejšnjega tedna odvzeli prostost 47-letni ženski in 54-letnemu moškemu z območja Celja, ki ju bodo kazensko ovadili.

Hkrati opozarjajo, da so ponarejeni bankovci za 500 evrov zelo kakovostne izdelave, zato trgovce, gostince in vse druge, ki poslujejo z gotovino, svarijo, naj bodo pri sprejemanju tovrstnih bankovcev previdni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.