Policisti: Ta dva kršitelja pa res izstopata

Foto: Andrej Leban Policija
Policisti so med nadzorom ugotovili več kršitev, a dva kršitelja izstopata.
Oglej si celoten članek

"Policisti so v petek popoldan v manjšem obsegu nadzirali ravnanja voznikov na območju Bleda in Jesenic. Policisti so ugotovili več prekrškov, med njimi v štirih primerih za prehitro vožnjo, v dveh primerih sta voznika prehitevala kolono, v osmih primerih udeleženci niso uporabljali varnostnega pasu, štirje pa so med vožnjo uporabljali mobilne telefone. V enem primeri udeleženec ni upošteval označb na vozišču," je sporočili Bojan Kos s kranjske policijske uprave. A po njegovih besedah dva primere še posebej izstopata. 

"V enem gre za voznika, ki je druga vozila in kolono prehiteval preko polne črte in v nepreglednem ovinku, v drugem primeru paza voznika, ki je bil na avtocesti obravnavan zaradi občutno prehitre vožnje z 215 km/h," je zapisal v sporočilu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.