Policisti ulovili pijanega lovca

Foto: Žurnal24 Zaseženo orožje in strelivo. (Foto: PU Murska Sobota)
Murskosoboški policisti so pridržali vinjenega voznika in mu zasegli orožje, ki ga je prevažal v nasprotju s pravili.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer so policisti ustavili 41-letnega voznika.

Ker je voznik kazal očitne zunanje znake alkoholiziranosti, so ga preizkusili z elektronskim alkotestom, ki je pokazal, da je voznik vinjen. Pri pregledu vozila so policisti odkrili tudi malokalibrsko puško s strelivom in več nabojev različnih kalibrov. 

Voznik je lovec in je sicer imel za orožje in strelivo tudi vsa potrebna dovoljenja, vendar pa jih je prevažal v nasprotju z določili: orožje je bilo pripravljeno za uporabo, strelivo ni bilo ločeno od orožja, orožje ni bilo zaprto v embalaži.

Pijanega lovca so policisti pridržali, mu zasegli orožje, hkrati pa bodo predlagali postopek, pri katerem bi ugotovili, ali je lovec še dovolj zanesljiv, da ima lahko orožne listine. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.