Policisti v hišni preiskavi našli večjo količino konoplje

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Šentjurski policisti so 37-letnemu moškemu zasegli več prepovedane konoplje.
Oglej si celoten članek

V petkovi hišni preiskavi na območju Pletovarja so šentjurski policisti v sodelovanju s celjskimi policisti 37-letnemu domačinu zasegli 33 sadik konoplje višine okoli 65 centimetrov, ki jo je imel v prostoru za gojenje. V prostoru za sušenje je bilo zaseženih še 130 posušenih sadik in v okolici stanovanjske hiše osumljenca 48 sadik konoplje, so sporočili iz Policijske uprave Celje.

Foto: PU Celje Zaseg konoplje.

Sledi kazenska ovadba

Prav tako so mu zasegli 30 različnih steklenih posod s posušenimi rastlinskimi delci in manjšo količino zaenkrat neznane smolnate snovi.

Policisti bodo 37-letnika kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, prepovedanimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.