Policisti zasegli konopljo

Foto: PU Lendava
Foto: PU Lendava
Lendavski policisti v dveh hišnih preiskavah zasegli prepovedano drogo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Lendava so na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Murski Soboti 18. oktobra 2013 na območju Lendave opravili dve hišni preiskavi.

V prvi so na domu 23-letnega osumljenca našli in zasegli več posušenih rastlinskih delcev prepovedane droge konoplje v različnih posodah, alufolijah in PVC vrečkah, vlagomer, tehtnico in dva mlinčka. V drugi hišni preiskavi pa so pri 31-letnem osumljencu našli in zasegli posušeno rastlino prepovedane droge konoplje višine 115 cm, 64 gramov posušenih delcev rastline in posajeno rastlino višine 140 cm.

Zoper oba osumljena bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.