Policistom grozil z ubojem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Alkohol je vlil veliko poguma 30-letnemu Rogatčanu – najprej je razgrajal v lokalu, nato se je upiral policistom in še razdejal intervencijsko vozilo.
Oglej si celoten članek

Policisti so ponoči prišli v gostinski lokal v Rogaški Slatini, ker je javni red in mir kršil pijani 30-letnik. Med intervencijo se je policistom upiral, jih žalil in jim grozil z ubojem.

Enega od policistov je tako močno odrinili, da je ta padel nazaj in se udaril v kovinski zabojnik za smeti, pri čemer se je lažje poškodoval. 

Med prevozom v prostore za pridržanje policijske postaje Šmarje pri Jelšah je poškodoval tudi notranjost intervencijskega vozila.  

Policisti so mu izrekli globo, podali pa bodo tudi kazenske ovadbe, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.