Policistoma je grozil s smrtjo

Foto: Žurnal24 Trije vozniki, vsi stari znanci policije, so konec tedna ostali brez jeklenih ko
Zasegi. Enaintridesetletnika, ki je napihal skoraj dva promila, zaradi groženj policistom v pridržanje odpeljali v lisicah.
Oglej si celoten članek

Policisti so v nedeljo ustavili 31-letnega voznika iz Podlubnika, ki mu je alkotest pokazal skoraj dva promila alkohola v izdihanem zraku. Ker se z rezultatom ni strinjal, strokovni pregled pa je zavrnil, so ga pridržali, vendar se je policistoma uprl in jima grozil s smrtjo. Policista sta nasilneža obvladala in vklenila, ker pa je že stari znanec policije, bo ostal tudi brez avtomobila.

Brez avta sta ostala tudi voznika, ki sta prav tako pregloboko pogledala v kozarec. Prvega, 47-letnika iz Voklega, so v soboto ustavili v Šenčurju ter mu avto odvzeli zaradi alkohola in večkratnih kršitev. V nedeljo zvečer pa je brez avta ostal 29-letni Kranjčan, tudi stari znanec policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.