Polovično v Soteski

Foto: Žurnal24 Na državni cesti Bled–Bohinjska Bistrica v Soteski bo polovična zapora predvidom
Bled–Soteska. Zapora in semafor zaradi sanacije ceste.
Oglej si celoten članek

Popravila. Na odseku državne ceste Bled–Soteska delavci podjetja Rafael sanirajo cestni usad, zato je na tem delu polovična zapora, enosmerni promet pa je urejen s semaforjema.

Na Direkciji RS za ceste (DRSC) so pojasnili, da za ureditev usada gradijo 17-metrsko sidrano armiranobetonsko pilotno steno, uredili bodo odvodnjavanje in obnovili 30 metrov vozišča. Podjetje, ki je bilo izbrano na javnem razpisu, bo dela končalo predvidoma še ta mesec, stala pa bodo 110 tisoč evrov.

Denar je zagotovila DRSC, ki letos na območju bohinjske občine načrtuje še preplastitev poškodovanih mest na regionalni cesti Jereka–Jezero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.