Pomembno obvestilo iz Ikee

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Podjetje Ikea je podaljšalo odpoklic izdelka zaradi tveganja zloma nosilcev.
Oglej si celoten članek

Januarja 2023 je podjetje IKEA izdalo odpoklic za popravilo določenih LETTAN ogledal zaradi lomljenja pritrdilnih elementov na steni. Iz previdnostnih razlogov so se odločili podaljšati odpoklic za popravilo.

V odpoklicu za popravilo so vsa LETTAN ogledala z datumskim žigom pred in vključno z 2105 (LLTT) in LETTAN ogledala s številko dobavitelja 21944, datumskim žigom pred in vključno z 2325 (LLTT).

V podjetju IKEA vse kupce, ki imajo ta ogledala, pozivajo, naj jih prenehajo uporabljati in naročijo brezplačne nadomestne stenske nosilce.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.