Ponesrečil se je plavalec

Foto: Sabina Gosenca
Foto: Sabina Gosenca
Pri skoku v vodo se je poškodoval dijak. Posledic naj ne bi nosil
Oglej si celoten članek

V Termah Čatež se je pri skoku v vodo poškodoval dijak gimnazije Brežice. Posredovati so morali reševalci, ki so ponesrečencu nudili prvo pomoč, nato pa so ga odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Brežice.

"Danes ob 10.30 se je v plitvem delu olimpijskega bazena ob skoku na glavo poškodoval dijak gimnazije Brežice. Do poškodbe je prišlo zaradi neupoštevanja kopališkega reda," je dejala predstavnica za odnose z javnostmi Term Čatež Nevenka Petan.

Ob tem poudarja, da so reševalci že pred nesrečo dijake opozorili, da kršijo kopališki red.

Hkrati je drugemu dijaku postalo slabo, a kot nam je zagotovila Petanova v nobenem primeru ni šlo za resnejše zdravstvene težave. "Oba je reševalno vozilo pripeljalo v bolnišnico Brežice in kot smo izvedeli sta bila že izpuščena iz bolnišnične oskrbe. Po naših informacija zaenkrat brez posledic."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.