Ponoči bo v nekaterih slovenskih krajih snežilo

Foto: Spletna kamera
Foto: Spletna kamera
Danes bo oblačno, dopoldne bodo padavine ponehale. Ponoči bo na jugovzhodu rahlo snežilo, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).
Oglej si celoten članek

"Dopoldne bodo padavine ponehale tudi v vzhodnih krajih. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem od 6 do 10 stopinj Celzija," sporočajo z Arsa. 

Napovedujejo, da bodo proti večeru južne kraje spet zajele rahle padavine: "Ponoči bo predvsem na Kočevskem, Dolenjskem in v Beli krajini rahlo snežilo. Jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem od 3 do 6 stopinj Celzija."

V ponedeljek bo po njihovi napovedi povečini oblačno, le v zahodni Sloveniji se bo delno zjasnilo. Šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. "Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 10 stopinj Celzija," dodajajo. 

Tu in tam kakšna kaplja dežja

V torek in sredo bo pretežno oblačno in povečini suho vreme, le tu in tam bo padla kakšna kaplja dežja. V sredo bo ponekod zapihal jugozahodni veter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.