Ponoči iskali hrvaške planince

Foto: GRS Ljubljana
Foto: GRS Ljubljana
Na območju Snežnika se je včeraj proti večeru izgubila skupina hrvaških planincev, ki so jih reševalci iskali vse do dveh ponoči.
Oglej si celoten članek

Šlo je za šest hrvaških planincev, ki so si včerajšnji dan izbrali za pohod na območju Snežnika. Ob 18.31 so na številki 112 zabeležili informacijo o tem, da so se izgubili.

Posredovali so gorski reševalci GRS Ljubljana - enota Ilirska Bistrica, Ljubljana in Postojna, pri samem iskanju pa so sodelovali tudi policisti iz PP Cerknica in Ilirska Bistrica.

Pogrešane planince so reševalci našli nepoškodovane ob 1.54 na Mirinu. Planince so prepeljali do Sviščakov, od koder so jih odpeljali domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.