Ponoči s kopnega in helikopterjem reševali iz Save

Foto: Profimedia Sava
Oseba je padla v reko.
Oglej si celoten članek

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 23.20 je ob Marinovševi cesti v Ljubljani oseba padla v reko Savo.

"Gasilci GB Ljubljana in PGD Tacen so nizvodno po strugi reke Save do cestnega mostu pri Črnučah postavili opazovalne točke in strugo preiskovali tudi z reševalnimi čolni," navajajo pri URSZR. "V reševalno akcijo se je vključil tudi helikopter Letalske policijske enote s termovizijsko kamero, ki je gasilcem nudil razsvetljavo rečne struge."

Osebo so našli na rečnem otoku okoli 900 metrov od mesta, kjer je padla v vodo. "Gasilci so jo z reševalnim raftom rešili iz otoka, jo oskrbeli in prepeljali do Tacenskega mostu," še navajajo pri URSZR. "Tam so jo v nadaljnjo oskrbo prevzeli reševalci NMP Ljubljana."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.