Ponoči vlomili v prostore društva novinarjev Slovenije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Neznanci so danes ponoči vlomili v prostore Društva novinarjev Slovenije.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah so neznanci odnesli računalnike v lasti društva in Sindikata novinarjev Slovenije. Na kraj dogodka je že dopoldne prišla policija in opravila preiskavo, so sporočili iz društva.

"Potrudili se bomo, da bo delo Društva novinarjev Slovenije kljub težavam, ki jih zaradi vsebinske vrednosti podatkov predstavlja odtujitev računalnikov, v prihodnjih dneh potekalo čim bolj nemoteno," so še zapisali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:12 14. Februar 2018.

    Se novinarje hocejo utisati,da se lahko nemoteno krade z politicno mafijo na celu in policija varuje politicne in gospodarske elite …

  • 19:39 14. Februar 2018.

    So iskali če je Štamcar res novinar, in so ugotovili da nikoli ni bil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.