Ponoči voznika podrla javno razsvetljavo in semafor

Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
Foto: Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
Noči iz petka na soboto znajo biti za reševalce, gasilce in policiste zelo pestre. Tudi zadnja je bila.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Na Upravi republike Slovenije za zaščito in reševanje našteli kopico zanimivih dogodkov, s katerimi so se ukvarjali reševalci, policisti in gasilci.

Tako so so ob 3.20 na v križišču Topniške in Linhartove ceste v Ljubljani policisti obravnavali primer, ko je voznik z osebnim vozilom trčil v semafor in se prevrnil na streho. Voznik je zapustil kraj nesreče, gasilci pa so morali za njim pospraviti nastalo škodo.

Nič kriv, a poškodovan Skozi okno priletela pirotehnika, mimoidoči hudo poškodovan

Zaradi pirotehnike ob avtomobil

Le nekaj minut prej pa se je nesreča zgodila tudi v naselju Placar v občini Destrnik. Tam je voznik z osebnim vozilom zapeljalo s ceste, z njim podrl drog javne razsvetljave in se prevrnil na bok. Reševalci NMP Ptuj so ponesrečenega na kraju nesreče oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

V Radovljici javna infrastruktura ni bila poškodovana, so pa morali reševalci voznika reševati iz jarka.

Veliko dela so imeli gasilci z gorečimi zabojniki in električnimi inštalacijami v hišah. Na območju ljubljanskih Murgel so v požaru zgoreli vozili in štiri garaže. Kriminalisti in policisti so z ogledom kraja požara zaključili. Točen vzrok požara še vedno ni znan, kriminalisti tako nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri podanih sumov storitve kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti. V požaru je po nestrokovni oceni nastalo za okoli 50.000 evrov škode. 

V hiši za Bežigradom pa je požar povzročila eksplozija snovi, iz katere je stanovalec izdeloval gorivo za modelarne rakete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:54 30. December 2017.

    Ta rudečih ni bilo v avtomobilih škoda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.