Ponoči za tatove privlačen baker

Foto: Žurnal24
Novogoriški policisti so se ponoči ubadali z izginotjem 120 kilogramov bakrenega navitja, murskosoboški pa z vlomi, tatvinami, ponarejenim denarjem.
Oglej si celoten članek

Na območju Murske Sobote se je včeraj zgodila prometna nesreča, v kateri je nastala gmotna škoda. Policisti so obravnavali še poškodbo vozila na parkirnem prostoru in tri primere povoženja divjadi. Sicer pa imajo za sabo pester dan: obravnavali so namreč dva vloma v hišo, dve tatvini, dve kaznivi dejanji ponarejanja denarja in poškodovanje osebnega avtomobila.

Murska Sobota
Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov. Vsi policisti so to noč pridržali sedem alkoholiziranih voznikov.

Pozor: radar
Sicer pa bodo danes dopoldan pogostejše meritve hitrosti z radarjem na območju Policijske postaje (PP) Lendava, popoldan pa na relaciji Murska Sobota–Veržej–Ljutomer–Črenšovci.

Odnesla bakrene plošče in navitje
V Tropovcih je neznanec vlomil v prostore stanovanjske hiše in odnesel nekaj bakrenih plošč in drugih kovin. Lastnika je oškodoval za dvesto evrov.

Tudi v Novi Gorici so se ubadali s tatvino: neznanec je v Poljubinju z dvorišča zasebnega podjetja za predelavo žlahtnih kovin neznano kam odpeljal okoli 120 kilogramov raznega bakrenega navitja. Lastnika so tako oškodovali za okoli tristo evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.