Ponujajo tudi 
skupinski tek

Foto: Žurnal24 Pozimi dobro obiskane skupinske vadbe poskušajo v Magmi X nadomestiti z rekreaci
Magma X. Svoje dejavnosti širi tudi na prosto.
Oglej si celoten članek

"V teh dneh začenjamo izvajati novo ponudbo – skupinski rekreacijski tek s krožno vadbo po bližnjem Panovcu. Glede na zanimanje in število prijav bomo morali poskrbeti za več terminov," je o novi ponudbi Magme X, športno-zabaviščnega centra, povedal Vladimir Tinunin, vodja marketinga.

V prvih petih mesecih delovanja je Magmo X, v kateri so bovling, biljard, restavracija, fitnes in lepotilni salon, obiskalo več kot 35 tisoč gostov. Ob uspešnih koncih tedna – ti so za športno-zabaviščni center takrat, ko zaradi slabega vremena ljudje iščejo zabavo pod streho – imajo okoli štiri tisoč gostov.

Dogajalo se bo na prostem

Od junija bodo na parkirišču pred vhodom v center potekali redni športno-rekreacijski dogodki. Nova pridobitev Magme X je letni vrt, kjer je že zdaj vse pripravljeno za spremljanje velikih športnih dogodkov v živo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.