Poplavljene kleti in cestišče

Foto: Fotosmedija
Foto: Fotosmedija
Gasilci so črpali vodo iz kletnih prostorov hiš ter reševali cestišče, kjer so se zaradi naliva zamašile odtočne cevi.
Oglej si celoten članek

Kljub bojazni meteorologov, da bodo ob močnih nalivih in nevihtah porasle manjše reke in hudourniki, včerajšnje deževje ni povzročilo večjih poplav. So pa imeli gasilci in drugi delavci kar nekaj dela.

Drevo na cesti

Gasilci so morali posredovali v Podčetrtku, kjer je bilo zaradi naliva in zamašene odtočne cevi poplavljeno cestišče. Na Hardeku ter v Lahoncih  v občini Ormož, kjer je meteorna voda zalila prostore stanovanjskih hiš. 

V zgodnjih jutranjih urah pa se je zaradi vetra podrlo drevo na Levičnikovo cesto med Ločno in Žabjo vasjo v Novem mestu. Drevo je razžagal in odstranil dežurni delavec podjetja CGP Novo mesto.

Za nades vremenoslovci napovedujejo bo spremenljivo do pretežno oblačno vreme. Ponekod bodo še krajevne padavine, ob morju tudi nevihte. Jutri naj bi bilo sonca več.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.