Popovič med bolniško ni v Turčiji

Foto: primorska 22.12.2010, koper, boris popovic, foto barbara milavec
Foto: primorska 22.12.2010, koper, boris popovic, foto barbara milavec
Koprskega župana Borisa Popoviča, ki je od aprila na bolniškem dopustu, je doletel nadzor Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije iz Nove Gorice.
Oglej si celoten članek

Župana Borisa Popoviča, ki se dobre tri mesece nahaja na bolniškem dopustu,  so danes na njegovem domu obiskali predstavniki Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) iz Nove Gorice. Tako so pravkar sporočili iz občinske službe za odnose z javnostmi. Današnji Dnevnik sicer piše, da je Popovič, ki naj bi si podaljšal bolniški dopust do petka, po neuradnih informacijah  minulo soboto odpotoval na oddih v Turčijo. Jeseni bo predvidoma zastaral eden izmed kazenskih postopkov proti njemu, ki se nanaša na domnevno zlorabo položaja pri organizaciji prireditve Rumena noč in favoriziranju izbranega izvajalca. 

Doma ali v Medicorju

Boris Popovič je na bolniški, ki jo po prekinitvi hospitalizacije preživlja na svojem domu in občasno opravlja ambulantne preiskave, ki so nujne za postavitev končne diagnoze njegovega zdravstvenega stanja, so zapisali na koprski občini, ki so demantirali poročanje Dnevnika. "V celotnem obdobju bolniške se zadržuje bodisi doma ali v zdravstveni ustanovi Medicor, odvisno od navodil zdravnikov," dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:56 11. Julij 2013.

    ti si slovenac

  • 21:53 10. Julij 2013.

    Danes so rekli, da ima psihične težave in neko hudo alergijo na novinarje. Za ozdravitev so mu menda predpisali zaradi …

  • 16:54 10. Julij 2013.

    Lažnivec.<br />Pred 10 dnevi je na Bonifiki igral tenis !! Prosim tistega, ki ga je slikal naj javno objavi fotke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.