Popovič na sodišču potreboval zdravniško pomoč

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Kopru sojenje v zadevi prodaje občinskih zemljišč na Serminu. Popoviču tako slabo, da so poklicali zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Koprski župan Boris Popovič, ki je še vedno na bolniškem dopustu, se je danes sicer udeležil obravnave. Vendar mu je postalo tako slabo, da je njegov zagovornik predlagal, naj pokličejo prehospitalno enoto, da bi ga zdravnik lahko pregledal.

Po odhodu prehospitalne enote se je narok prekinil, Popoviču pa ni treba več prisostvovati obravnavah.

Pri prodaji omenjenih občinskih parcel podjetju Serming leta 2007 naj bi tako šlo za vnaprej dogovorjen posel, ki naj bi občinski proračun oškodoval za 4,6 milijona evrov. Občina naj bi pogoje prodaje občinskih parcel na Serminu prilagodila Sermingu, soobtoženi sodni cenilec Rajko Srednik pa naj bi ob tem vrednost zemljišča bistveno podcenil. V zadevi je soobtožena še direktorica občinske uprave Sabina Mozetič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 05:17 30. Maj 2013.

    če bi bil pošten bi bil mirne vesti in zdrav ,tako pa ...

  • 17:54 29. Maj 2013.

    Na sodišču je tudi meni vedno slabo.

  • 13:01 29. Maj 2013.

    Zopet psihiatrično?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.