Popravek: Vinjeni policist nazaj za službeni volan

Objavljamo popravek GPU članka z naslovom "Vinjen policist nazaj za službeni volan"
Oglej si celoten članek

"Bivši šef UVZ v policiji ni napredoval

Silvo Vrbančič, ki je konec januarja s službenim vozilom in pod vplivom alkohola, povzročil prometno nesrečo, v policiji ni napredoval. Takoj po nesreči je bil razrešen z mesta direktorja Urada za varnost in zaščito, kar pomeni, da so mu bile odvzete vodstvene funkcije, z reorganizacijo Generalne policijske uprave (1. 7. 2010) pa je bil razporejen v Upravo za policijske specialnosti na delovno mesto policijskega svetnika.

Gospod Vrbančič je prometno nesrečo povzročil v prostem času in bo tako deležen vseh ukrepov kot vsak drug občan, ki povzroči prometno nesrečo (globa, kazenske točke, odvzem vozniškega dovoljenja itd). V kolikor mu bo dokazana tudi vožnja pod vplivom alkohola, bo moral tudi sam povrniti škodo, ki ja nastala pri prometni nesreči.

Kljub temu, da gre v policiji za osamljene primere vožnje pod vplivom alkohola, le te ostro obsojamo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.