Poravnale dolgove

Foto: Žurnal24 denar, bankomat
Bankomati. Banke vrnile nadomestila za dvige gotovine.
Oglej si celoten članek

Provizije. NLB je včeraj kot zadnja od bank, ki so med februarjem 2006 in marcem 2007 neupravičeno zaračunavale nadomestila za dvig gotovine na bankomatih drugih bank, na osebne račune strank nakazala zaračunane provizije in obresti. Povprečni znesek vračila nadomestila skupaj s pripadajočimi obrestmi znaša 5,52 evra.

Vsi, ki ste bili v času, ko so banke zaračunavale sporna nadomestila, komitenti NLB, Abanke, Nove KBM ali Banke Celje in ste banko v zadnjih dveh letih in pol zamenjali, se zglasite v eni od poslovalnic, s seboj pa prinesite osebni dokument in davčno številko. Bankirji vam bodo znesek plačanih nadomestil vrnili v gotovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.