Poravnava še ni sklenjena

Foto: Žurnal24 “Že večkrat je sodnica dovolila čas za poravnavo, pa se nič ne zgodi. Mogoče na
Grezničarji. Višina odškodnine dogovorjena, ne pa še način in rok izplačila
Oglej si celoten članek

“Z Mestno občino Maribor (MOM) se nam je uspelo dogovoriti o višini odškodnin, ki so jih pripravljeni izplačati mojim strankam,” je za Žurnal24 pojasnil Marjan Aleksić, odvetnik občanov, ki pred dvema letoma niso pristali na poravnavo in so se odločili za tožbo proti MOM.

Na MOM izjave zanikajo
Zdenko Vinkov, član civilne iniciative in podpredsednik Stranke slovenskega naroda, je prejšnji teden na tiskovni konferenci povedal, da je 69 občanov dobilo boj z MOM. “Poravnava je sklenjena in računamo, da bi moral biti denar najpozneje v 14 dneh nakazan,” je povedal za Žurnal24.

Na MOM trdijo, da so te izjave neresnične, saj so v fazi sklepanja poravnave. Dogovor o sklenitvi poravnave naj bi bil dokončen v 14 dneh.

Spomnimo, pred dvema letoma se je s poravnavo sicer strinjalo 52 občanov. Tudi njim – tako imenovanim grezničarjem – je namreč javno komunalno podjetje Nigrad v preteklosti zaračunavalo storitveno pristojbino za centralno čistilno napravo, čeprav niso bili njeni uporabniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.