Porezal žensko, zabodel moškega

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
V Celju so se sprli trije gostje. Rezultat: zaboden moški in porezana ženska.
Oglej si celoten članek

V petek nekaj pred polnočjo so se v lokalu na Mariborski cesti v Celju sprli trije gostje, 47- in 49- letni moški ter 36-letna ženska. Prepir so nadaljevali pred lokalom, kjer se je v spor vmešal še 33-letni moški.

Med prerivanjem je 49-letni moški izvlekel nož in z njim najprej porezal 36-letnico, nato pa zabodel 33-letnika. Nato je pobegnil, vendar so ga policisti kmalu po dogodku prijeli in mu odvzeli prostost. Prav tako so odvzeli prostost drugemu udeležencu.33-letni moški je lažje poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.