Poročil se je Žan Mahnič

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po poročanju spletnega portala Nova24TV sta se včeraj poročila Žan Mahnič, državni sekretar za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše, in njegova izbranka Katja Palčnik.
Oglej si celoten članek

Mahnič je bil v prejšnjem sklicu državnega zbora eden najmlajših poslancev v državnem zboru. Ko se je marca lani na vrh vlade zavihtel Janez Janša, pa je Mahnič prevzel mesto državnega sekretarja za nacionalno varnost.

Mahnič se je rodil leta 1990 v Kranju. Aktiven član SDS je po poročanju Nove24TV postal takoj po včlanitvi leta 2008. Leta 2015 je postal predsednik Slovenske demokratske mladine, podmladka SDS.

bizarno Hojs in Mahnič kar na Twitterju obračunavata z novinarjem Pop TV

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.