Poročna obleka je bila zanjo usodna

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kanadska policija je našla truplo prebivalke Quebeca, ki se je v poročni obleki fotografirala v reki Ouareau približno 75 kilometrov severno od Montreala.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik tamkajšnje policijske postaje Ronald McGinnis je povedal, da je 30-letna ženska med fotografiranjem stala v do 30 centimetrov globoki vodi. Ker je zaradi vode poročna obleka postaja vse bolj težka in ker je 30-letnica že počasi začela izgubljati ravnotežje, je fotografa prosila, da naj ji pomagata priti iz reke.

Fotografu in njegovemu asistentu kljub številnim naporom to ni uspelo, medtem je ženska padla v vodo in jo odnesla po reki navzdol. Pri tem se je zaradi vse težje poročne obleke začela utapljati, poroča CBC News. Policija je truplo ženske s pomočjo potapljačev uspela najti šele štiri ure po dogodku.

30-letnica, ki je prihajala iz mesta Laval, se je poročila devetega junija. Njena največja želja je bila, da bi se v poročni obleki fotografirala sredi reke. Njen tok je, kot so sporočile oblasti, tam zelo močan, tako da je ob morebitnem padcu v reko zelo malo možnosti za preživetje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:55 27. Avgust 2012.

    tragična zgodba

  • 22:58 25. Avgust 2012.

    Saj nimam nič proti pedrom, ampak da sta tako gnila da peečke iz 30cm vode ne moreta potegnit...??? <br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.