Portorož: Na morju našli prazno jadrnico, kaj se je zgodilo?

jadrnica jadrnica jadrnica
Uprava za pomorstvo je pred nekaj dnevi na morju v bližini Fiese naletela na prazno jadrnico, ki so jo pripeljali v marino Portorož.
Oglej si celoten članek

Trup plovila je bele barve, z modrimi obrobami, na palubi je na trupu nalepljena tablica z napisom "Gioia", dolžina plovila je približno 9,5 metra in širine 3 metre, brez nameščenega jambora.

Jadrnica nima nobenih registrskih označb. Na desni bočni strani je v sklopu modre črte viden napis "Happyness".

Kabina plovila je bila odklenjena. Na delu plovila, ki je pod vodo, je viden debelejši sloj alg in školjk, stanje plovila pa kaže na to, dalj časa ni bilo v uporabi.

Pri pregledu plovila ni bilo zaznati znakov kaznivega dejanja.

jadrnica

Policija doslej ni ugotovila, kdo je lastnik plovila, zato prosi vse, ki bi o jadrnici karkoli vedeli, prosimo, da to sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:05 20. Avgust 2019.

    3k € od mene !

  • vec
    12:20 20. Avgust 2019.

    se vidmo na licitaciji :) dam 2k eur koj zdele

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.