Posiljevalec je bil več kot enkrat mlajši od žrtve

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
80-letnico je v soboto pozno zvečer sredi Mostarja napadel 34-letnik.
Oglej si celoten članek

Policija v Bosni in Hercegovini (BiH) že od sobote preiskuje posilstvo, ki ga je prijavila 80-letna ženska iz Mostarja. Policisti so takoj odredili zdravniški pregled žrtve, kjer so posilstvo potrdili. Takoj zatem pa je policiji uspelo izslediti 34-letnega storilca, ki so ga zaradi posilstva aretirali, poroča portal Dnevni avaz.

V naslednjih dneh bo zoper njega podana tudi kazenska ovadba. Preiskava posilstva poteka intenzivno, prav tako še vedno potekajo zaslišanja osumljenca, zato policija v Mostarju več podrobnosti tega kaznivega dejanja ne želijo razkrivati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:41 26. Avgust 2014.

    Kako se mu je sploh dvignil !

  • 20:14 26. Avgust 2014.

    Kaj hudiča pomeni enkrat mlajši, kako to izračunaš; a je to morda isto kot pol mlajši?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.