Posiljevalo jo je sedem moških

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
24-letnico na Švedskem je v noči na nedeljo posiljevalo več moških.
Oglej si celoten članek

Sedem moških je v noči na nedeljo v parku na severu Švedske več ur posiljevalo 24-letno žensko. Posilstvo naj bi se po poročanju švedskega portala The Local zgodilo okrog druge ure ponoči. Dekle so zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico, a so jo po pregledu in oskrbi izpustili.

Policija išče priče

Policija išče priče, ki bi jim pomagale izslediti posiljevalce, saj dekle zaradi šoka ne more pričati. "Ženska je zaradi dogodka še vedno v šoku. Posililo jo je več moških. Pričati v tem trenutku še ni sposobna," so sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:04 26. Marec 2012.

    Spoštovana ga. Polona M., odg. ured. zurnal24.si, boste tolerirali tovrsten primitivizem?

  • 02:30 26. Marec 2012.

    spet trenerkarji.. ti res ne znajo na drugacn nacin dobit sexa.. balkan na severu..

  • 21:29 25. Marec 2012.

    Res žalostna novica... ampak a Žurnal res ne premore nekaj različnih fotk, ki jih uporabljate za objavo novic o zlorabah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.