Poškodbe treh mladih

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Nedeljske ceste zahtevale nekaj nesreč. Med drugim počilo pri Mirtovičih, kjer so se hudo poškodovali trije mladi ljudje.
Oglej si celoten članek

Kot so povedali policisti iz kočevske postaje je po zdajšnjih ugotovitvah voznik zaradi prehitre vožnje izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s ceste. Vozilo se je prevrnilo, pri tem pa so trije potniki utrpeli hude telesne poškodbe.

Helikopter zaradi vremenskih razmer ni mogel poleteti, zato so ponesrečene z reševalnimi vozili prepeljali v ljubljanski klinični center. Vsi trije so stari 23 let.

Zapore cest
V večjem delu države so sicer danes ceste mokre in spolzke. Po poročanju Prometno informacijskega centra za državne ceste so popolne zapore zaradi poplavljenih cestišč na odsekih:

- (LC) Ljubljana(Rudnik) - Črna vas - Podpeč;
- (LC) Hrastnik - Radeče ob desnem bregu Save;
- (LC) Unec - Planina;
- (LC) Laze - Planina;
- (LC) Črni Vrh - Zadlog - Kovk;
- (LC) Lešje - Koritno; 
- (LC) Gorenje - Stara Cerkev;
- (TC) Rakov Škocjan - Podskrajnik v Rakovem Škocjanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.