Poškodoval se je smučar

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Barbara Milavec)
Včeraj se je na smučišču Stari vrh poškodoval smučar. V Predosljah je zagorel gospodarski objekt. Škode za 75 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Včeraj dopoldne je zagorelo v Predosljah. Kranjski policisti so na kraju dogodka ugotovili, da je zagorelo gospodarsko poslopje, v katerem ni bilo strojev ali živali. Do požara je prišlo zaradi nepravilnega shranjevanja pepela v PVC-zabojnikih, lastnik je tako oškodovan za okoli 75 tisoč evrov.

Smučar dobil poškodbe glave

Na smučišču Stari vrh se je zgodila smučarska nesreča, v kateri se je poškodoval smučar. Policisti so ugotovili, da je 30-letni smučar iz Kranja izgubil ravnotežje in čez zaščitno ograjo padel na sankališče. Pri padcu si je huje poškodoval glavo, čeprav je uporabljal varnostno čelado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.