Poškodovala se je pri padcu s kočije

V Janškovem selu na območju velenjske policijske postaje se je zgodila nenavadna prometna nesreča z udeležbo kočije.
Oglej si celoten članek

"Policisti so sinoči obravnavali neobičajno prometno nesrečo v Janškovem selu. Kočijaž, ki je vozil kočijo s konjsko vprego po lokalni cest, ni obvladal vprežnih konj, zato se je kočija prevrnila," pravi Milena Trbulin z velenjske policijske uprave. Pri padcu s kočije se je huje telesno poškodovala 51-letna potnica kočije. "Mislim, da ima zlom ene izmed okončin," pravi Trbulinova.

Kočijaž ni bil opit, nesreča pa se je zgodila po tem, ko je eden izmed konj zbezljal in povzročil, da se je kočija prevrnila.

Policisti so dogodek obravnavali kot vse druge nesreče, kočijaža bodo ovadili kot povzročitelja prometne nesreče po zakonu o varnosti v cestnem prometu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.