Poskus uboja 18-letnika

Foto: Žurnal24
Sinoči ob 23.15 so bili policisti na Operativno-komunikacijskem centru ljubljanske uprave obveščeni o poskusu uboja.
Oglej si celoten članek

Policijska preiskava je še v teku, po zdajšnjih ugotovitvah pa sta se v Kočevju na Cesti na stadion sprla 18-letnik iz Ribnice in 28-letnik iz okolice Kočevja. Slednji je mlajšega večkrat zabodel, nato pa zbežal.

Osemnajstletnik je kljub hudim poškodbam odšel na ploščad Trga zbora odposlancev, kjer se je pred enim izmed gostinskih lokalov zgrudil. Mimoidoči so poklicali pomoč; rešilec ga je nato odpeljal v ljubljanski klinični center, kjer je ostal na zdravljenju.

Policisti so kmalu po dogodku prijeli osumljenega 28-letnika. Kot so nam povedali na ljubljanski policiji, ostaja v priporu, z ovadbo ga bodo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Podrobnosti nam zaradi interesa preiskave niso zaupali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.