Poskus uboja: Poskušal zadaviti sostanovalca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mariborski policisti so v sredo zvečer obravnavali poskus uboja v enem izmed zavodov na območju mariborske policijske uprave.
Oglej si celoten članek

V sredo okoli 20.30 je v enem izmed zavodov na območju Policijske uprave Maribor prišlo do poskusa uboja. 

Po do zdaj znanih podatkih je 53-letni oskrbovanec z rokama poskušal zadaviti 60-letnega sostanovalca. Ker je bil osumljenec prepričan, da je oškodovanec zaradi davljenja umrl, je o tem obvestil osebje zavoda, ti pa policijo. Oškodovanec ima lažje telesne poškodbe. 

"Ker gre v danem primeru za posebej zaščiteno skupino udeležencev kaznivega dejanja, več informacij o dejanju ne moremo razkriti," pojasnjujejo na PU Maribor. Po usmeritvah pristojnega tožilstva kriminalisti preiskujejo kaznivo dejanje poskusa uboja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 9. Julij 2020.

    Iz zavito - skritega poroćila , je razvidno samo to , da je državniorgan zopet dober zajebal situacijo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.