Ajdovščina: Z nožem ga je želel ubiti

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Osumljenec v priporu.
Oglej si celoten članek

V poskusu uboja, ki se je v sredo zgodil v Ajdovščini, je bil z nožem poškodovan državljan Francije, je danes sporočila novogoriška policija.

Poskus uboja se je zgodil zgodnjih večernih urah, policisti pa so mlajšega osumljenca kaznivega dejanja prijeli naslednji dan in mu odvzeli prostost. Osumljenca so med vikendom s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor v solkanskih zaporih.

V sklopu kriminalistične preiskave so tudi ugotovili, da je osumljenec poskusa uboja utemeljeno osumljen več hujših premoženjskih kaznivih dejanj velike tatvine oziroma vlomov v objekte na območju Policijske postaje Ajdovščina.

Več o poskusu uboja in ugotovljenih tatvinah bodo na novogoriški policijski upravi povedali na današnji novinarski konferenci ob 13.30.

*Fotografija je simbolna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.