Policisti s podrobnostmi o strelskem napadu na Dolenjskem

Foto: Dolenjskanews.com
Foto: Dolenjskanews.com
Moški, ki je streljal v bližini kraja Šentjošt, naj bi žrtev poznal.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 18.30 so bili policisti obveščeni, da naj bi v gozdu v bližini kraja Šentjošt prišlo do streljanja, ena oseba naj bi bila poškodovana. Reševalci so poškodovanega 45-letnika odpeljali bolnišnico in po zadnjih podatkih ni v smrtni nevarnosti. Portal Dolenjskanews pa je že včeraj poročal, da je storilec naj bi najmanj dvakrat ustrelil v moškega od zadaj, ki je nato ranjen pobegnil skozi gozd. Našla sta ga sprehajalca, ki sta mu nudila pomoč do prihoda reševalcev in policije.

Osumljeni 66-letnik je pred prihodom policistov kraj kaznivega dejanja zapustil, a so ga po navedbah predstavnice za odnose z javnostmi PU Novo mesto Alenke Drenik že čez slabi dve uri prijeli in odpeljali v prostore za pridržanje. Po zaključenem pridržanju bodo 66-letnega osumljenca kazensko ovadili zaradi poskusa uboja in ga privedli k preiskovalnemu sodniku.

Motiv za kaznivo dejanje še ni znan, prve ugotovitve novomeških kriminalistov pa kažejo, da sta se storilec in žrtev poznala, saj naj bi se na kraj dogodka skupaj pripeljala z vozilom 66-letnega moškega.

Slovenija Dvakrat ustreljen v hrbet bežal po gozdu, našla sta ga sprehajalca

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:15 9. Oktober 2017.

    Obvezna sprememba zakonodaje o nošenju orožja !

  • 13:38 9. Oktober 2017.

    Ciganska posla.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.