Poskus uboja v Tomačevem

Foto: Profimedia Nož kri nasilje umor dokaz
34-letnik je napadel 23-letnika.
Oglej si celoten članek

"V nedeljo okoli 15. ure je bil OKC PU Ljubljana obveščen o kršitvi javnega reda in miru pri gostinskem lokalu na območju Tomačevega. Na kraju so posredovali policisti, ki so ugotovili, da je 34-letni moški po vsej verjetnosti pod vplivom alkohola napadel 23-letnega moškega," so sporočili policisti. 

Nastradal je 39-letnik, ki je poskušal pomagati. "V dogodek se je nato vpletel še 39-letni moški, ki je želel odvrniti napad osumljenca, pri tem pa ga je ta poškodoval po roki z ostrim predmetom. 34-letnega osumljenca so policisti na kraju obvladali in mu odvzeli prostost. 39-letnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, utrpel je lahke telesne poškodbe," poročajo policisti. 

Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo v smeri sumov kaznivega dejanja poskusa uboja. Osumljeni bo predvidoma jutri priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:42 23. April 2018.

    Ja tam, kje je pa to tam

  • 13:26 23. April 2018.

    Ma tam je blo že večkrat tako sranje.. Ćarapani paĆ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.