Poskus uboja zaradi elektrike

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: IVZ)
Parecag – poskus uboja z nožem zaradi izklopljene elektrike.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer so policisti posredovali v Parecagu, poškodovana sta bila dva človeka. 43-letni domačin naj bi s kuhinjskim nožem v prsi zabodel 64-letnega moškega, s katerim živita v isti hiši. Mlajši je bil jezen na starejšega, ker mu je ta izklopil elektriko.

Z nožem ga je zabodel in hotel vstopiti v stanovanje, poškodovani pa je zaprl vrata in pri tem nasilnežu priprl glavo. Zabodeni je poklical ženo in osumljenega sta skupaj zadržala do prihoda policistov.

Oba poškodovana so odpeljali v izolsko bolnišnico. Mlajšemu so kasneje odredili pridržanje, policisti pa zadevo obravnavajo kot poskus uboja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.