Poskus umora na območju Nove Gorice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Novogoriški policisti so bili včeraj dopoldne obveščeni o poskusu umora, do katerega je prišlo prejšnji večer v zasebnih prostorih na območju njihove postaje.
Oglej si celoten članek

Po dosedanjih ugotovitvah je do poskusa umora prišlo v zasebnih prostorih. "Kaznivega dejanja je utemeljeno osumljena 27–letna  oseba. Poškodovano osebo so včeraj dopoldne zdravniško oskrbeli  v  šempetrski bolnišnici, omenjena oseba pa je kasneje bolnišnico prostovoljno zapustila," poroča Dean Božnik s PU Nova Gorica. V njihovem poročilu tako ni razviden niti spol vpletenih.

Kriminalistična preiskava še vedno poteka, policija preverja vse okoliščine kaznivega dejanja. "Zaradi  interesa  kriminalistične  preiskave  drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka javnosti ne moremo posredovati drugih podatkov," sklene Božnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.