Poskušal pobegniti, a so ga ustavili udeleženci nesreče

Foto: Policija
Foto: Policija
Trčil v voznico, ki je stala na rdečem semaforju in poskušal odpeljati.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 15. ure se je v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba poškodovana.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik osebnega vozila VW Passat zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo, katerega voznica je stala na rdeči luči," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Po trčenju je vozilo voznice odbilo naprej, kjer je trčilo še v vozilo voznika, ki je stal pred že omenjeno voznico."

Povzročitelj nesreče je s kraja poskušal odpeljati, kar pa so mu udeleženci nesreče preprečili.

Vozil brez vozniške

V nesreči je udeležena voznica utrpela lažje poškodbe, zdravniško pomoč je iskala sama naknadno.

Policija je ugotovila, da je povzročitelj vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na kraju pa je tudi odklonil strokovni pregled.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:12 6. November 2018.

    Zakaj mu avto niste poslali v prešo ! Njemu je avto orodje -orožje za delanje zločina !

  • 14:03 6. November 2018.

    Povzročitelj nesreče je s kraja poskušal odpeljati, kar pa so mu udeleženci nesreče preprečili...Žal se morajo udeleženci zavedati tveganju ,da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.