Poslali vse kazni za lani

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Plačilni nalogi. 214 glob za tisoč evrov ali odvzem vozniške.
Oglej si celoten članek

“Mestno redarstvo je že izdalo vse plačilne naloge fizičnim osebam za prekrške, storjene od februarja 2010 do maja 2011,” pravi Andrej Orač, vodja mestnega redarstva na Mestni občini Ljubljana. Zagotavlja, da zdaj plačilne naloge za prekoračitve hitrosti izdajajo sproti.

Do junija so izdali 17.150 plačilnih nalogov, s čimer naj bi zaslužili vsaj pet milijonov evrov, je zapisano v letnem poročilu mestnega redarstva.

Poleg tega so poslali tudi 214 obvestil kršiteljem, naj se izjavijo o prekršku, saj bodo zoper njih podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče. Gre za prekrške, ko so vozniki v naselju prekoračili hitrost za več kot 30 kilometrov na uro ali ko jim grozi odvzem vozniškega dovoljenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.