Poslanca odpeljali na urgenco

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Podpredsedniku državnega zbora Miranu Potrču je med vodenjem seje postalo slabo. Po zadnjih podatkih je njegovo stanje stabilno.
Oglej si celoten članek

Med razpravo o družinskem zakoniku je morala posredovati reševalna ekipa.
Podpredsedniku državnega zbora Miranu Potrču je med vodenjem seje namreč postalo slabo.

Triinsedemdesetletni Potrč je zapustil dvorano in se po neuradnih podatkih na hodniku parlamenta  zgrudil. "Samo slabo mu je postalo in odpeljali so ga na urgenco. Zdaj čakamo, da nam sporočijo, za kaj gre," je povedal Dušan Kumer, vodja poslanske skupine SD.

Slednji nam je okoli 17.40 povedal, da je Potrč še na zdravniškem pregledu in da opravljajo preiskave. Njegovo stanje pa je stabilno.

Današnja seja se je začela ob deveti uri, končana pa je že peturna razprava o družinskem zakoniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.