Poslanci po novem za kosilo 4 evre

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Uslužbenci in poslanci DZ bodo jedli in pili dražje.
Oglej si celoten članek

Parlament. S 1. aprilom so se skladno z napovedjo predsednika državnega zbora (DZ) Gregorja Viranta cene hrane in pijače v restavraciji DZ dvignile. S tem ukrepom naj bi tudi poslanci, vsaj simbolično, zategovali pas in tako izkazali solidarnost z ljudstvom, je pred časom napovedal Virant.

Kosilo v samopostrežnem delu restavracije se je podražilo za 0,15 evra na štiri evre, v postrežnem delu pa za en evro na šest evrov. Še nekaj primerov: za kavo z mlekom in sadni čaj bodo uslužbenci in poslanci odšteli 10 centov več; kava zdaj stane 60, čaj pa 50 centov. Za 15 centov bo dražja tudi ustekleničena voda; nova cena je 0,70 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:01 12. Maj 2012.

    nekoč v bližni prihodnosti se bo vsem tem sodilo...tudi za 0.15€. Zdaj lahko še kradejo dokler imajo sodišča na svojih …

  • 23:54 11. April 2012.

    So se pa res pretegnl. S 1. aprilom ! sej se delajo norca iz vseh. Ja tut mi pas zategujemo …

  • 10:06 6. April 2012.

    Hahahahahaha....js mam dost!!!!! Pa kaj si ti ja nor.....! Pa saj se ti mora totalno utrgat, ko take štose bereš....Podražili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.