Poslanec bo namesto v Izoli kandidiral v Kočevju

Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Daleč od domačega kraja, kjer naj bi si nabral veliko zamer.
Oglej si celoten članek

V stranki Aleksandre Pivec Naša dežela so danes potrdili govorico, da Branko Simonovič ne bo več kandidiral v Izoli, poročajo Primorske novice. Kandidiral bo v VE 4 - Kočevje. "Za ta volilni okraj se je stranka Naša dežela odločila, ker želi v središču Slovenije, VE 3 in VE 4 predstaviti celotno paleto predstavnikov, ki pokrivajo vsa temeljna področja stranke Naša dežela," so pojasnili medijem, Primorske novice pa ob tem dodajajo, da si je Simonovič kot poslanec stranke DeSUS med Izolani nabral veliko zamer. 

Tam bo stranko Naša dežela zdaj zastopal Tomo Drevenšek. Bo pa v Izoli vztrajal poslanec Konkretno (nekdaj SMC) Gregor Perič, prav tako član trenutne koalicije.

Intervju Aleksandra Pivec: "Komaj čakam, da to vprašate Goloba"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:51 23. Marec 2022.

    Dve bili brez palome

  • 19:23 22. Marec 2022.

    Pivec ? Simonovič? ZERO

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.