Poslanka Udovč vendarle zapustila SMC

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Uradni izstop.
Oglej si celoten članek

Dva tedna po izstopu iz stranke Konkretno in včlanitvi v Našo deželo je poslanka Mateja Udovč izstopila tudi iz poslanske skupine SMC.

Izstopno izjavo poslala Periču

"Kot sem že napovedala v izjavi ob izstopu iz Stranke modernega centra in pri vključitvi v stranko Naša dežela sem danes tudi uradno podala izstopno izjavo iz Poslanske skupine SMC. Svoje delo bom nadaljevala kot nepovezana poslanka in se odločala državotvorno, po lastni vesti in presoji," je sporočila Udovčeva.  

Udovčeva je ostala brez članstva v delovnih telesih v državnem zboru.

SMC ima le še štiri poslance

Poslanska skupina SMC, ki naj bi se preimenovala v PS Konkretno, ima le še štiri poslance. Poleg vodje poslanske skupine Gregorja Periča v njej ostajajo Mojca ŽnidaričMonika Gregorčič in Dušan Verbič.
Na volitvah je sicer SMC, takrat še pod vodstvom nekdanjega premierja Mira Cerarja dobila deset poslancev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:13 27. December 2021.

    podgane najprej zbežijo z potapljajoče se ladje.... zdej me podgane ne zanimajo, zanima me ladja.. upam da je ladja HMS …

  • 14:01 27. December 2021.

    vsi v parlamentu so samo še zaradi denarja in JJ to dobro ve

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.